Etsitkö rakennusliikettä korjausrakentamiseen Raumalla tai Porissa?

Veljet Mäkilä Oy:ssä yhdistyvät ammattitaito, kokemus ja palvelun kattavuus. Eurajokelainen rakennusliike palvelee laajasti Porissa, Raumalla, Eurajoella sekä koko muun Satakunnan alueella.

Veljet Mäkilä Oy ammattitaito kattaa suuremmatkin saneeraustyöt kuten, julkisivusaneeraukset, linjasaneeraukset, korjausrakentamisen sekä kulttuurihistoriallisten kohteiden saneeraukset. Ammattitaitoisen henkilökuntamme monipuolinen kokemus ja tietotaito mahdollistavat hyvin vaativienkin kohteiden saneeraukset.


Korjausrakentamista varmoin ottein

Korjausrakentaminen tarkoittaa rakennuksen kokonaisvaltaista ja laajaa saneeraushanketta. Korjausrakentaminen pidentää rakennuksen käyttöikää ja myös parantaa sen arvoa. Laajan saneeraushankkeen yhteydessä voidaan jopa muuttaa rakennuksen kokonaista käyttötarkoitusta.Veljet Mäkilä Oy on korjausrakentamisen asiantunteva erikoisosaaja Satakunnassa. Korjausrakentamisen kumppaniksi kannattaa valita alan asiantunteva ja kokenut toimija. Tutustu referensseihin täällä.


Kattavat saneerauspalvelut asiakaslähtöisestiOlemme toteuttaneet saneeraushankkeita onnistuneesti eri alojen yrityksille, taloyhtiöille kuin julkisen sektorin toimijoillekin. Palveluihimme kuuluvat myös haastavat vesivahinkosaneeraukset. Hoidamme kaiken suunnitelmien mukaisesti alusta loppuun.


Loppukäyttäjä- ja asiakaskokemus on meillä tärkeässä roolissa ja suurissa projekteissa, kuten vesivahinkojen korjauksissa, käytämmekin HomeRun-alustaa, josta asiakas ja asunnon haltija voivat seurata saneeraustöiden etenemistä. Meidän kanssamme asiointi on sujuvaa ja joustavaa.


Ilmeen kohotus julkisivusaneerauksella

Julkisivujen saneeraus on paitsi ilo silmälle, ennen kaikkea se on kohennus rakennuksen kunnolle. Julkisivu suojaa rakennusta ja Suomen sääoloissa rakennusten julkisivut ovat ympäri vuoden kovassa rasituksessa. Julkisivusaneerauksella parannetaan myös asukkaiden viihtyvyyttä ja sillä voi olla myös asuntojen arvoa nostattava vaikutus. Monipuolinen kalustomme ja henkilökuntamme osaaminen mahdollistaa erilaisten julkisivutöiden toteuttamisen aina erilaisista maalauksista ja rappauksista parvekesaneerauksiin.


Kulttuurihistoriallisten rakennusten saneeraus ja entisöinti

Työmme korkeasta laadusta kertovat myös erilaiset kulttuurihistorialliset rakennukset, joiden saneeraus- ja entisöintitöitä olemme toteuttaneet muun muassa Porissa ja Raumalla sekä Eurajoella.Vanhojen ja arvokkaiden rakennusten korjausrakentaminen ja entisöinti on vankkaa ammattitaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa työtä. Samalla tavoin suhtaudumme myös muihin saneerauskohteisiin. Työjälkemme on parhain käyntikorttimme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asiantuntevalta rakennusliikkeeltä!