Korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike palvelee Eurajoella ja Satakunnassa

Ota yhteyttä

Oletko suunnittelemassa korjausrakentamista? Veljet Mäkilä Oy Eurajoelta on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Palvelemme monipuolisesti julkista sektoria, taloyhtiöitä ja esimerkiksi teollisuusalan yrityksiä Satakunnan alueella. Palvelumme kattaa myös vesivahinkosaneeraukset.

Pidennä rakennuksen elinkaarta korjausrakentamisella

Korjausrakentamisella eli koko rakennuksen laajalla, yhdellä kertaa tapahtuvalla korjaamisella, pidennät rakennuksen elinkaarta ja tarvittaessa muutat sen soveltuvuutta eri käyttötarkoitukseen. Kun suunnittelet korjausrakentamista, valitse kumppaniksesi ammattilainen! 

Veljet Mäkilä Oy Eurajoelta on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Toimimme yli 40 vuoden kokemuksella. Meillä on palveluksessamme 35 ammattitaitoista työntekijää ja 5 työnjohtajaa, joiden käsissä korjausrakentamisen urakkasi toteutuu sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Pyydä tarjous!

Referenssejä

Olemme olleet mukana toteuttamassa erilaisia korjausrakentamisen urakoita Eurajoella ja muualla Satakunnassa. Näihin kuuluu muun muassa Satasairaalan korjausrakentaminen lukuisten osastojen saneerauksineen. Kohde edellytti meiltä erityistä huolehtimista muun muassa työturvallisuudesta, puhtaudesta ja siisteydestä. Saimme urakan valmiiksi sovitusti ja olemme itsekin tyytyväisiä lopputulokseen. 

Olimme myös toteuttamassa esimerkiksi Porin Scandicin uudisosan korjausrakentamista. Myös hotellirakentaminen on siis meille tuttua. Näistä ja monista muista toteuttamistamme kohteista löydät kattavan listauksen Referenssit-sivulta.

Tutustu tarkemmin referensseihin

Monipuoliset palvelumme

Olemme toteuttaneet monipuolisia korjausrakentamisen urakoita julkiselle sektorille, taloyhtiöille ja esimerkiksi teollisuuden yrityksille. Korjausrakentamisessa palvelumme kattavat myös vesivahinkosaneeraukset, kuten kerrostalojen vesivahinkojen saneeraustyöt. Hoidamme kaiken suunnitellusti alusta loppuun. Saat meiltä osaajat, materiaalit ja kaluston. Sinun ei tarvitse kuin seurata urakkasi etenemistä sovitusti. Viestimme aktiivisesti projektin etenemisestä sen eri vaiheissa. Muutoinkin takaamme sen, että kanssamme asiointi on miellyttävää ja mutkatonta.

Kohteisiimme kuuluvat kattavasti:

  • sairaalat, diakonialaitos

  • satelliittiasunnot

  • kerrostaloasunnot

  • toimitilat

  • hotellit.