Saneeraukset kulttuurihistoriallisiin kohteisiin Eurajoelta

Ota yhteyttä

Kulttuurihistoriallisten kohteiden saneeraus on nykyään osa yrityksemme toimintaa. Olemme entisöineet useita kohteita Eurajoella ja Satakunnassa. Anna meidän olla apuna vaativassa ja erityistä ammattitaitoa vaativassa urakassasi.

Vaativaa työtä arvokkaissa kohteissa

Restauroinnilla tarkoitetaan rakennuksen tai sen osan kulttuurihistoriallisen arvon säilyttävää korjaamista. Myös laajempia kokonaisuuksia, kuten rakennusryhmiä tai puutarhoja, voidaan restauroida. Olemme saneeranneet useita kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita. Olemme ottaneet haastavat työt vastaan innokkain mielin, sillä hyvässä kunnossa olevat kulttuurikohteet ovat myös tulevien sukupolvien ihasteltavina ja osa kohteista jopa yleishyödyllisessä käytössä. 

Anna meidän suunnitella ja toteuttaa restaurointityösi. Teemme sen ammattitaidolla ja yli 40 vuoden kokemuksella.

Erilaisten työtapojen hallintaa

Kulttuurihistoriallisten kohteiden saneeraus on vaativaa käsityötä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kalkkirappausta ja koristeiden kunnostusta. Työt edellyttävät kädentaitoja, jota yrityksemme ammattilaisilta löytyy. Hallitsemme vanhat työtavat ja olemme käsistämme käteviä. Työstämme monipuolisesti erilaisia materiaaleja aina puusta marmoriin. 

Meille kulttuurihistoriallisesti arvokkaat kohteet ovat tuoneet osittain uuttakin kokemusta valitessamme sellaisia työmenetelmiä, joilla voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Osaamisemme avulla olemme valmiit tarttumaan uusin työmahdollisuuksiin. Tulemme mielellämme keskustelemaan lisää kohteestasi.

Esimerkkejä kohteistamme

Olemme restauroineet muun muassa Vuojoen kartanon ja Villa Ahlströmin niiden nykyiseen loistoonsa. Kohteet ovat arvokkaita ja niiden restauroinnissa on ollut tärkeää noudattaa erityistä tarkkuutta, jotta vanhan ulkoasun arvokkuus on kyetty siirtämään myös uudistettuun lopputulokseen.

Näissä kohteissa olemme huolehtineet sekä sisä- että ulkotilojen saneerauksesta. Kattavan listan jo suorittamistamme töistä löydät Referenssit-sivulta. Kerromme myös mielellämme lisää jo toteuttamistamme kohteista.

Tutustu kattavampaan listaan referenssejä