Julkisivusaneeraukset Eurajoella ja Raumalla

Ota yhteyttä

Etsitkö julkisivusaneerauksen tekijää Satakunnassa? Veljet Mäkilä Oy Eurajoelta tarjoaa kokemuksensa ja ammattitaitonsa käyttöösi. Hoidamme kaiken julkisivukohennuksista, rappauksista ja parvekeremonteista kokonaisvaltaisiin julkisivuremontteihin. Tulemme mielellämme arviointikäynnille ja annamme tarjouksen urakastasi. 

Julkisivusaneeraukset Eurajoelta Satakuntaan

Ota yhteyttä!

Julkisivusaneerauksella kestävyyttä ja ulkonäköä

Julkisivun säännöllinen korjaus on tärkeä osa rakennuksen kuin rakennuksen kestävyyttä ja ulkonäköä. Ulkonäöllä on yhteys asukkaiden viihtyisyyteen ja parhaimmillaan myös taloyhtiön osakkeiden arvoon. 


Onko taloyhtiölläsi edessä julkisivusaneeraus? Kaipaako toimitilasi ulkoasu kohentamista? Veljet Mäkilä Oy on rakennusliike, joka on erikoistunut korjausrakentamiseen. Suoritamme julkisivusaneerauksen ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Pyydä tarjous!

Kattava valikoima palveluita

Teemme kattavasti kaiken julkisivuihin liittyvän saneerauksen kokenein ottein. Olipa kyseessä sitten julkisivun kohentaminen, parvekkeiden kunnostus tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kohteen entisöinti sen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen, voit luottaa yli 40 vuoden aikana kertyneeseen ammattitaitoomme. Meille on ehtinyt karttua kokemusta monenlaisista kohteista koko Satakunnan alueelta.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • julkisivusaneeraukset

  • parvekesaneeraukset

  • rappaukset

  • tuulettuvat levyrappaukset

  • ohut- ja paksurappaukset

  • järjestelmät.

Mikäli toivomaasi julkisivusaneerauksen palvelua ei löydy oheisesta listasta, ota silti yhteyttä. Olemme valmiita toteuttamaan monia muitakin urakoita. Ammattitaitoisesta henkilökunnastamme on moneksi!

Kokonaisvaltaiset palvelut

Olemme rapanneet tuhansia neliöitä ja kunnostaneet satoja parvekkeita. Olemme myös huolehtineet monien kohteiden kokonaisvaltaisista julkisivukunnostuksista eri työvaiheineen. Tulemme mielellämme avuksi sekä yksittäisissä kunnostuskohteissa että laajemmissa, monia eri työvaiheita kattavissa urakoissa!

Valttimme on juuri monipuolisuus, mutta meidät tunnetaan myös hyvästä palvelusta ja selkeästä viestinnästä remontin aikana. Pidämme asiakkaat ajan tasalla projektin etenemisestä. Tiedotuksemme on selkeää ja ajankohtaista.

Ota yhteyttä