Asiakaslähtöinen linjasaneeraus ja putkiremontti Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Veljet Mäkilä Oy Eurajoelta on korjausrakentamisen osaaja. Toteutamme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen linjasaneeraukset alusta loppuun pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Palvelemme sinua koko urakan ajan.

Kokonaisvaltaiset putkiremontit ammattitaidolla

Linjasaneeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista putkiremonttia, jossa uusitaan rakennuksen käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputket sekä märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Putkiremontti tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun viemäreissä havaitaan vuotoja tai puutteita. Hoidamme putkiremonttisi ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Pitkää kokemusta ja hyvää palvelua

Meillä on yli 50 taloyhtiön ja 2000 kylpyhuoneen verran kokemusta linjasaneerauksista. Hoidamme taloyhtiöiden linjasaneeraukset kokonaisvaltaisesti viimeistelyyn saakka. Saat meiltä kaiken remontissa tarvittavan: osaavan henkilökunnan, tarvikkeet ja kaluston. Sinun itsesi ei tarvitse huolehtia mistään. 

Olemme kokenut ja hyvin palveleva toimija, joten meidän aikataulumme pitävät. Teemme urakat osakaslähtöisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kuuntelemme osakkaita ja pyrimme toteuttamaan heidän toiveensa. Tarvittaessa joustamme ja kykenemme muutoksiin. Viestimme myös aktiivisesti työn kulusta taloyhtiölle ja sen osakkaille. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi asukasinfojen järjestäminen ennen urakan käynnistymistä. Olemme lisäksi ottaneet käyttöön HomeRun-tiedotuskanavan, jonka avulla osakkaat voivat seurata työn etenemistä reaaliajassa.

HomeRun.net-tiedotuskanava helpottaa osakkaan elämää

HomeRun.net on taloyhtiön osakkaiden tiedotuskanava. Sen tarkoituksena on parantaa tiedonkulkua taloyhtiössä. HomeRunia käyttävän taloyhtiön osakkailla on mahdollisuus tarkastella palvelussa esimerkiksi taloyhtiön tiedotteita, yhtiökokouksen päätöksiä ja muita dokumentteja. Osakkaat voivat saada palvelun kautta tiedotteita myös suoraan sähköpostiinsa muun muassa käynnissä olevista urakoista tai akuuteista vesikatkoista ja vikatilanteista. Myös yhtiökokouskutsut voidaan toimittaa HomeRunin välityksellä.

Katso video

Olemme koonneet videon linjasaneerauksen toteuttamisesta. Tutustu videoon ja siinä esiteltyihin putkiremontin eri vaiheisiin. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin.